Ik ben gek op triosex

door | september 18, 2013

Ik ben gek op triosex

Ik ben gek op triosex en ik zoek dan ook 2 mannen voor sex! Wil jij triosex met mij en een vriend of kennis dan stuur je mij een bericht!

Hallo mannen ik ben Patricia en ik ben 32 jaar en ik woon in Overijssel ( waar precies volgt in prive bericht) en ik zoek 2 mannen om een trio mee te doen. Ik heb een keer een trio gedaan met 2 mannen en dit vond ik zo super geil dat ik het nog een keer wil, zoek jij triosex dan kan je mij nu een bericht sturen en waarschijnlijk hebben wij binnenkort een afspraak! Ik hou van Anaal, Ongeremde Sex, Standje 69, Parkeerplaats, Tongzoenen, Trio Sex, oraal en nog veel meer dus we kunnen lekker losgaan met zijn 3e. Heb jij een vriend of kennis waarmee je wel triosex zou willen en samen mij lekker kunnen nemen? Voor triosex kan ik jullie beide bij mij thuis ontvangen maar ik vind het ook niet zo erg om een stukje te rijden als dat nodig is. Ik heb een normaal lichaam met grote borsten waar ik erg blij mee ben. Ik wil graag 2 verzorgde mannen die het wat sex betreft wel even kunnen volhouden en mij dan ook lekker kunnen laten klaarkomen. misschien tot snel!