Ik wil sex in de bossen binnenkort

door | augustus 1, 2014

Ik wil sex in de bossen binnenkort. Eerder heb ik al eens lekker geneukt in een duinpannetje en ik geloof dat sex in de bossen even zo lekker kan zijn. Heb jij er wel eens ervaring mee opgedaan? Ik ken een paar plekjes waar het volgens mij heel fijn zou zijn. Onder andere een grote berg in het bos met daarachter een soort van kuil. Als we daar nou een plaid zouden leggen, dan is het toch een plek waar we ons ongetwijfeld prima met elkaar zouden kunnen vermaken, denk je niet? Ik ken ook nog een plekje in het bos aan een kabbelend stroompje, maar dat is een wat groter risico, omdat het niet ondenkbeeldig is dat iemand ons daar zou zien. Of is dat misschien wel iets wat je erg spannend vindt? Zullen we gewoon maar zien wat leuk en geil is en wat ons allebei goed uitkomt? Ik ben net klaar met een groot project en het zou me veel waard zijn om binnen nu en een week lekker van sex in de bossen te genieten, vooral zolang het weer hiervoor acceptabel blijft. Want je wilt toch niet tot aan je enkels in de blubber moeten staan? Voor kinky spelletjes tijdens deze sex sta ik op dit moment nog even niet open, moet ik zeggen.

Toen ik eerder ergens op internet een advertentie had geplaatst kreeg ik oproepjes van mannen die het wel spannend vonden om me vast te binden aan een boom, maar ik denk niet dat dit een erg goed idee is als je zoiets voor de eerste keer meemaakt. Ook was er een man die graag rode mieren over zijn lichaam wilde laten lopen. Brrr, niets voor mij, ik houd niet van insecten en weet zeker dat die mieren hem zouden steken, maar toen zei hij dat dat hem juist een kick zou geven. Nou goed, iedereen dan toch zo zijn eigen wensen en fantasie├źn? Maar kan ik met jou dan hopelijk binnenkort gaan genieten van zalige sex in de bossen waarbij jij lekker diep in me glijdt en me beslist ook volspuit met je geile zaad?